Home > à la carte sushi restaurants

à la carte sushi restaurants

Kyushu Utrecht

Kyushu Utrecht - 1

In een klein pand op de Voorstraat in Utrecht vinden we de locatie van onze volgende test: Kyushu Utrecht. Het weekend staat voor de deur en hoe begin je dit beter dan met lekkere sushi en goed gezelschap. Dit à la carte restaurant staat bekend om zijn bezorgservice, maar wij testen de sushi in het restaurant. Samenvatting Beoordeeld door Sushitest met een ... Lees verder »

Azura Rotterdam

Azura Rotterdam - sushi restaurant a la carte

Azura, blauw als de diepe zee waar de beste vis te vinden is. Ditmaal hebben we de reis afgelegd naar Rotterdam om een bezoekje te brengen bij Azura.  Dit is een à la carte sushi restaurant dat recentelijk heropend is onder een nieuwe naam. Heeft de gedaantewisseling een positief effect voor de Sushitest? Bij binnenkomst zag ik al hints van blauw ... Lees verder »

Oni Den Haag

Oni Den Haag - sushi restaurant a la carte Sushitest

Bekijk hier de Sushi actie bij Oni Den haag! Den Haag: stadscentrum met veel internationale, politieke invloeden. Niet zo gek dus dat er een grote diversiteit is aan keukens. Zo ook in en nabij de Prinsenstraat, waar zeker 5 sushi restaurants op loopafstand van elkaar zit. 1 van de gevestigde orde is à la carte restaurant Oni. Bij binnenkomst valt ... Lees verder »

Arigato Eindhoven

Arigato Eindhoven - beste sushi restaurant van Nederland

2014 was een bijzonder jaar vol met overheerlijke sushi verrassingen. Veel restaurants serveren goede kwaliteit sushi waar je als liefhebber een keer gegeten moet hebben. Ook in 2015 is Sushitest.nl op zoek naar het beste sushi restaurant van Nederland. De spits wordt afgebeten door à la carte restaurant Arigato Eindhoven.  Wat kunnen wij verwachten van deze zes maanden jonge nieuwkomer ... Lees verder »

iZZi Nijmegen

iZZi Nijmegen - sushi restaurant

Stel: je bent in Nijmegen en op zoek naar lekkere sushi. Vanuit de Waalkade zie je twee restaurants. Links het AYCE restaurant Yukimi, rechts het à la carte Asian Fusion restaurant  iZZi Nijmegen. Waar kies je voor? Spreekt je analytische linkerhersenhelft en ga je voor de vriendelijke portemonnee keus met bijpassende sushi kwaliteit? Of is de intuïtieve rechterhersenhelft dominanter en durf je te kiezen voor ... Lees verder »

Matsuzaka Arnhem

Matsuzaka Arnhem - sushi restaurant

De All You Can Eat sushi restaurants zijn vaak prijstechnisch interessant. Dat het niet altijd even tongstrelend is neem je voor lief. À la carte sushi restaurants moeten daarmee concurreren en doen dat vaak met kwaliteit. Je betaalt per item en dan wil je ook waar voor je geld. Met die gedachte ging ik naar Matsuzaka Arnhem. Een sushi restaurant ... Lees verder »

Sushitest.nl
iets