Home > Adverteren op Sushitest.nl

Adverteren op Sushitest.nl

Op Sushitest.nl bieden wij diverse mogelijkheden aan om te adverteren.

Per pagina zijn er verschillende posities ingericht als advertentieruimte. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen welke positie het beste past bij uw doelstellingen. Hieronder leest u per positie een korte uitleg.

1) Home page – header positie –  medium banner
U komt met uw advertentie bovenaan de homepage te staan. Als eerste zichtbaarheid bij elke bezoeker op de homepage. Deze banner wordt op elke pagina van de site getoond.
2) Home page – eind artikel – medium banner
Op elke pagina onder het artikelblok wordt uw banner getoond aan de doelgroep.
3) Per gemeente / provincie – eind artikel – small banner
Met deze gerichte advertentieruimte krijgt u zichtbaarheid in de gewenste gemeente of provincie. Dit bieden wij aan met een banner voor bijvoorbeeld onder elke test voor de gemeente Amsterdam.
4) Sectie “Uitgelicht” – sidebar – video
Een video is een machtig en effectief medium om uw doelgroep aan te spreken. Wanneer u beschikt over een wervende video, kunt u deze plaatsen in de sidebar onder “Uitgelicht”. Op elke pagina wordt uw video getoond.
5) Sectie “Uitgelicht” – sidebar – medium banner én dedicated pagina
U krijgt een eigen pagina om uw sushi restaurant te promoten. Handig om (eventueel naast de test) uw potentiële klanten te enthousiasmeren. Via een medium banner op de homepage worden bezoekers naar uw pagina geleidt.

Neem contact op voor meer informatie of om direct te profiteren van de geboden advertentieruimte. Mailen mag ook naar info@sushitest.nl.

Naam *

E-mail *

Onderwerp

Bericht

Geef jouw mening

Het e-mailadres wordt niet getoond. Bij de verplichte velden staat een *

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Sushitest.nl
iets