Home > Beste sushi Nederland – restaurant Top 10

Beste sushi Nederland – restaurant Top 10

Ben je op zoek naar het beste sushi restaurant van Nederland? Dan zit je bij Sushitest.nl op de juiste plek! Een deskundig panel van sushi liefhebbers bezoekt sushi restaurants door heel Nederland met als één doel: om voor jou in kaart te brengen waar je het beste sushi kunt eten.

beste sushi nederland

Waar wordt op gelet bij de totstandkoming van deze top? Uiteraard de smaak, versheid, rijst en bijgerechten passeren de revue. Maar voor een totaaloverzicht kijken we ook kritisch naar de service en de totale beleving van het restaurant. Ten slotte is er ook nog de prijs/kwaliteit verhouding, zodat je ook een bewuste keuze kunt maken voor de portemonnee. Zo zijn er in totaal zeven cruciale factoren die bepalen waar je als liefhebber een keer gegeten moet hebben.

All You Can Eat versus à la carte

De top is verdeeld in twee categorieën. De eerste categorie is zeer populair onder het merendeel van sushi genietende consumenten, namelijk de All You Can Eat sushi restaurant. Voor een vast bedrag kan je onbeperkt sushi eten tot je erbij neer valt. De kwaliteit per restaurant kan echter nogal variëren. Goedkoop betekent helaas niet altijd dat je goede sushi voorgeschoteld krijgt.

beste sushi nederland all you can eat

De andere categorie is de à la carte sushi restaurant. Vaak gekenmerkt door de hogere prijs, maar meestal net wat smaakvoller, verser en met meer ambacht bereid dan de goedkopere AYCE broertjes. Betalen per sushi gerecht betekent rustig dineren en genieten. En dat is aantrekkelijk voor de meer kritische consument. Uiteindelijk blijft het een kwestie van smaak. Onze smaak vind je hieronder in de ultieme top 10 sushi restaurants!

✓ Top 5 All You Can Eat sushi restaurants

✓ Top 5 à la carte sushi restaurants

Sushi restaurants komen en gaan. Daarnaast weet niet elk etablissement een bepaald niveau vast te houden. Hierdoor kan het neusje van de zalm op het gebied van sushi restaurants continue veranderen. We rusten sowieso niet voordat alle sushi restaurants een keer zijn getest. Dus bezoek regelmatig onze site om de nieuwste Sushitesten te lezen. We zijn natuurlijk ook benieuwd of jullie het eens zijn met onze aanbevelingen en sushiflaters.

Sushi aanbieding

Er zijn regelmatig sushi aanbiedingen van restaurants. Soms ook van de top 10, zodat iedereen voor een extra fijne prijs kan genieten van de beste sushi van Nederland. Ditmaal de aanbieding:

All-You-Can-Eat sushi en grill voor 2 – 6 personen bij Tokio-Inn

Voor slechts € 15,- per persoon!

Nu kopen

PS: voor degene die gewoon lekker sushi wilt eten dan staat hieronder het totaaloverzicht. Geen onderscheid in à la carte of All You Can Eat restaurant. Alleen heerlijke sushi voor de liefhebber :-)!

 

Sushitest.nl
iets