Home > Restaurants per provincie

Restaurants per provincie

Sushi actie Fugu Rotterdam

Sushi actie Fugu Rotterdam - sushi acties en kortingen

Sushi Actie Fugu Rotterdam: Japans Shabu Shabu fonduen incl. Sushi Al voor € 37,50 voor twee personen Actie met beperkte tijd     Voorwaarden Sushi actie Fugu Rotterdam Neem plaats aan de traditionele Japanse tafel. Maak kennis met de Japanse vorm van fonduen: Shabu Shabu. Voorafgaand aan het fonduen krijg je heerlijke authentieke sushi om in de stemming te komen. De gastvrouw of ... Lees verder »

Kyushu Utrecht

Kyushu Utrecht - 1

In een klein pand op de Voorstraat in Utrecht vinden we de locatie van onze volgende test: Kyushu Utrecht. Het weekend staat voor de deur en hoe begin je dit beter dan met lekkere sushi en goed gezelschap. Dit à la carte restaurant staat bekend om zijn bezorgservice, maar wij testen de sushi in het restaurant. Samenvatting Beoordeeld door Sushitest met een ... Lees verder »

Yakitori & The Sushi’s Eindhoven

Yakitori & The sushi 2 - Eindhoven

In de zoektocht voor de volgende sushitest in Eindhoven, vonden we het restaurant Yakitori & The Sushi’s. Yakitori & The Sushi’s is een All You Can Eat restaurant. Ben je geen grote eter? Dan kan je er ook voor kiezen om van dezelfde kaart à la cart te bestellen. Bij binnenkomst doet het restaurant modern aan met het zwart/witte interieur. ... Lees verder »

Sushi actie Lotus Sakura Heerenveen

Sushi actie Lotus Sakura Heerenveen - sushi acties en kortingen

All You Can Eat Sushi bij Lotus Sakura Heerenveen Al voor € 26,50 voor 2 personen Actie met beperkte tijd   Sushi actie Lotus Sakura Heerenveen  Lotus Sakura neemt je met haar verschillende Aziatische keukens mee naar Oosten. Je kan er terecht voor Chinees à la carte, de Japanse keuken én voor All You Can Eat Sushi en Wok. In de ... Lees verder »

Bento Apeldoorn

Bento Apeldoorn sushi restaurant

2016 heeft weer diverse Sushitesten op de agenda staan. Dit keer zijn we terecht gekomen bij BENTO Apeldoorn, Beef & Sushi restaurant. Op een hoekje van een rustige straat zien we een warm knus restaurantje met een leuk aantal tafels buiten. Hoewel het daarvoor nog te koud was, zag dat er leuk uit en gaf het een fijn ‘welkom’-gevoel. Van ... Lees verder »

Shizen Vianen

Shizen Vianen sushi restaurant

Het relatief nieuwe Shizen Vianen ligt strategisch langs de A2. Op een grote digitale billboard worden hongerige reizigers verleidt tot een bezoek aan het sushi restaurant. Op de avond van de Sushitest volgen we het spoor van auto’s die eensgezind richting Shizen toeven. De buitenkant van het restaurant is niet bijzonder, maar verandert snel na binnenkomst. Modern versus authentiek, persoonlijk ... Lees verder »

Azura Rotterdam

Azura Rotterdam - sushi restaurant a la carte

Azura, blauw als de diepe zee waar de beste vis te vinden is. Ditmaal hebben we de reis afgelegd naar Rotterdam om een bezoekje te brengen bij Azura.  Dit is een à la carte sushi restaurant dat recentelijk heropend is onder een nieuwe naam. Heeft de gedaantewisseling een positief effect voor de Sushitest? Bij binnenkomst zag ik al hints van blauw ... Lees verder »

Oni Den Haag

Oni Den Haag - sushi restaurant a la carte Sushitest

Bekijk hier de Sushi actie bij Oni Den haag! Den Haag: stadscentrum met veel internationale, politieke invloeden. Niet zo gek dus dat er een grote diversiteit is aan keukens. Zo ook in en nabij de Prinsenstraat, waar zeker 5 sushi restaurants op loopafstand van elkaar zit. 1 van de gevestigde orde is à la carte restaurant Oni. Bij binnenkomst valt ... Lees verder »

Sakana Den Bosch

Sakana Den Bosch - Sushi restaurant

Vrij vertaald betekent Sakana vis. Een toepasselijke naam voor een sushi restaurant, gelegen in het centrum van Den Bosch. Sakana is al vier jaar een begrip voor de Zuidelijk wonende sushiliefhebbers in het land. Vaste klanten komen wekelijks terug voor hun dosis vers bereidde sushi. Worden wij ook vaste klanten of blijft het bij deze ene Sushitest? Het is gezellig ... Lees verder »

IJsselpaviljoen Zutphen

IJsselpaviljoen Zutphen - sushitest sushi restaurant

Prachtig gelegen aan de IJssel… het restaurant IJsselpalviljoen Zutphen. Deze alleskunner heeft naast een Hollandse menukaart vooral een Aziatische insteek. Uiteraard komen wij voor de sushi en deze wordt geserveerd in een speciaal daarvoor ingericht deel van het restaurant. Bij binnenkomst werden we vriendelijk ontvangen en naar onze tafel gewezen. Veel zin om deze nieuwe Sushitest weer aan te gaan! Met ... Lees verder »

Sushitest.nl
iets