Kanaya Lelystad

Kanaya Lelystad

Hier komt binnenkort de officiële Sushitest over sushi restaurant Kanaya Lelystad. Op dit moment hebben wij alvast de meest belangrijke informatie over het sushi restaurant voor je verzameld. Check prijzen, openingstijden en adres in een handig overzicht.

Heb je als sushiliefhebber al ervaring met dit sushi restaurant? Laat dan jouw mening achter en help elkaar bij het vinden van de beste sushi van Nederland! Beoordeel net als ons testpanel sushi restaurants op zeven onderdelen: smaak, versheid, rijst en presentatie van de sushi zelf. Daarnaast wegen in de Sushitest ook service, sfeer en prijs/kwaliteit van het restaurant mee. Zo ontstaat er een kritische beoordeling waarbij alleen de beste in de top 10 sushi restaurants komen.

Informatie Kanaya Lelystad

Klik hier voor de website.

Prijzen en openingstijden
Diner Volwassenen Kinderen
zondag – donderdag 16:30 – 22:00 €19,80 p.p. 4 t/m 10 jaar €11,00 p.p.
vrijdag – zaterdag 16:30 – 22:30 €22,80 p.p. 4 t/m 10 jaar €11,00 p.p.

Klik op het blauwe icoontje voor het adres en telefoonnummer van Kanaya Lelystad.

Hier komt binnenkort de officiële Sushitest over sushi restaurant Kanaya Lelystad. Op dit moment hebben wij alvast de meest belangrijke informatie over het sushi restaurant voor je verzameld. Check prijzen, openingstijden en adres in een handig overzicht. Heb je als sushiliefhebber al ervaring met dit sushi restaurant? Laat dan jouw mening achter en help elkaar bij het vinden van de beste sushi van Nederland! Beoordeel net als ons testpanel sushi restaurants op zeven onderdelen: smaak, versheid, rijst en presentatie van de sushi zelf. Daarnaast wegen in de Sushitest ook service, sfeer en prijs/kwaliteit van het restaurant mee. Zo ontstaat er een kritische beoordeling waarbij alleen de beste in de top 10…

Sushitest score

0

Bezoekers score: 1.78 ( 2 votes)
0

One comment

  1. Ik lust en eet alles en mijn lichaam kan veel hebben, maar heb hier een behoorlijke voedselvergiftiging opgelopen van de vis. Ik durf er niet meer te eten.

Geef jouw mening

Het e-mailadres wordt niet getoond. Bij de verplichte velden staat een *

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Sushitest.nl
iets