Gelderland

Bento Apeldoorn

Bento Apeldoorn sushi restaurant

2016 heeft weer diverse Sushitesten op de agenda staan. Dit keer zijn we terecht gekomen bij BENTO Apeldoorn, Beef & Sushi restaurant. Op een hoekje van een rustige straat zien we een warm knus restaurantje met een leuk aantal tafels buiten. Hoewel het daarvoor nog te koud was, zag dat er leuk uit en gaf het een fijn ‘welkom’-gevoel. Van ... Lees verder »

IJsselpaviljoen Zutphen

IJsselpaviljoen Zutphen - sushitest sushi restaurant

Prachtig gelegen aan de IJssel… het restaurant IJsselpalviljoen Zutphen. Deze alleskunner heeft naast een Hollandse menukaart vooral een Aziatische insteek. Uiteraard komen wij voor de sushi en deze wordt geserveerd in een speciaal daarvoor ingericht deel van het restaurant. Bij binnenkomst werden we vriendelijk ontvangen en naar onze tafel gewezen. Veel zin om deze nieuwe Sushitest weer aan te gaan! Met ... Lees verder »

iZZi Nijmegen

iZZi Nijmegen - sushi restaurant

Stel: je bent in Nijmegen en op zoek naar lekkere sushi. Vanuit de Waalkade zie je twee restaurants. Links het AYCE restaurant Yukimi, rechts het à la carte Asian Fusion restaurant  iZZi Nijmegen. Waar kies je voor? Spreekt je analytische linkerhersenhelft en ga je voor de vriendelijke portemonnee keus met bijpassende sushi kwaliteit? Of is de intuïtieve rechterhersenhelft dominanter en durf je te kiezen voor ... Lees verder »

Sumo Arnhem

Sumo Arnhem Sushi restaurant

Zondagavond: tijd voor sushi! Vol goede sushi-zin betraden twee mystery guests om 18.00 uur, de gereserveerde tijd, het sushi restaurant. Ditmaal is het vizier gericht op Sumo Arnhem. Bij de ingang werd meteen duidelijk dat het hier noodzakelijk is om te reserveren, het zat namelijk bomvol. Ons tafeltje was nog niet vrij, of we even aan de bar wilden wachten. Prima ... Lees verder »

Yukimi Nijmegen

Yukimi Nijmegen - sushi restaurant

The first all you can eat restaurant van Nijmegen, zo luidt de tekst op de site van Yukimi Nijmegen. Dat het hier ook gaat om sushi AYCE moge duidelijk zijn. Na een wandeling van een kwartiertje door het bruisende centrum van Nijmegen kom je aan bij de Waalkade. Niks spannends te zien aan de buitenkant. Wij gaan snel naar binnen ... Lees verder »

Shabu Shabu Nijmegen

Shabu Shabu Nijmegen - sushi restaurant

Na een lange periode van allerlei AYCE-restaurants werd het weer hoog tijd om een Shabu Shabu op te zoeken. Dit keer is mijn testvizier gericht op Shabu Shabu Nijmegen. Net buiten het winkelgebied liepen we het restaurant tegemoet. Verstopt in de hoge baksteenmuren was een hoge deur waardoor we naar binnen konden lopen en terecht kwamen in een strak ingericht ... Lees verder »

Fujisan Nijmegen

Fujisan Nijmegen - sushi restaurant

Hier komt binnenkort de officiële Sushitest over sushi restaurant Fujisan Nijmegen. Op dit moment hebben wij alvast de meest belangrijke informatie over het sushi restaurant voor je verzameld. Check prijzen, openingstijden en adres in een handig overzicht. Heb je als sushiliefhebber al ervaring met dit sushi restaurant? Laat dan jouw mening achter en help elkaar bij het vinden van de beste sushi ... Lees verder »

Oriënt Plaza Nijmegen

Oriënt Plaza Nijmegen - sushi restaurant

Hier komt binnenkort de officiële Sushitest over sushi restaurant Oriënt Plaza Nijmegen. Op dit moment hebben wij alvast de meest belangrijke informatie over het sushi restaurant voor je verzameld. Check prijzen, openingstijden en adres in een handig overzicht. Heb je als sushiliefhebber al ervaring met dit sushi restaurant? Laat dan jouw mening achter en help elkaar bij het vinden van de beste ... Lees verder »

TapAsia Ede

TapAsia Ede - sushi restaurant

Hier komt binnenkort de officiële Sushitest over sushi restaurant TapAsia Ede. Op dit moment hebben wij alvast de meest belangrijke informatie over het sushi restaurant voor je verzameld. Check prijzen, openingstijden en adres in een handig overzicht. Heb je als sushiliefhebber al ervaring met dit sushi restaurant? Laat dan jouw mening achter en help elkaar bij het vinden van de beste sushi ... Lees verder »

Edo Ede

Edo Ede - sushi restaurant

Hier komt binnenkort de officiële Sushitest over sushi restaurant Edo Ede. Op dit moment hebben wij alvast de meest belangrijke informatie over het sushi restaurant voor je verzameld. Check prijzen, openingstijden en adres in een handig overzicht. Heb je als sushiliefhebber al ervaring met dit sushi restaurant? Laat dan jouw mening achter en help elkaar bij het vinden van de beste sushi ... Lees verder »

Sushitest.nl
iets