Apeldoorn

Bento Apeldoorn

Bento Apeldoorn sushi restaurant

2016 heeft weer diverse Sushitesten op de agenda staan. Dit keer zijn we terecht gekomen bij BENTO Apeldoorn, Beef & Sushi restaurant. Op een hoekje van een rustige straat zien we een warm knus restaurantje met een leuk aantal tafels buiten. Hoewel het daarvoor nog te koud was, zag dat er leuk uit en gaf het een fijn ‘welkom’-gevoel. Van ... Lees verder »

Midori Apeldoorn

Midori Apeldoorn - sushi restaurant

Hier komt binnenkort de officiële Sushitest over sushi restaurant Midori Apeldoorn. Op dit moment hebben wij alvast de meest belangrijke informatie over het sushi restaurant voor je verzameld. Check prijzen, openingstijden en adres in een handig overzicht. Heb je als sushiliefhebber al ervaring met dit sushi restaurant? Laat dan jouw mening achter en help elkaar bij het vinden van de beste sushi ... Lees verder »

Sakura Apeldoorn

Sakura Apeldoorn - sushi restaurant

Hier komt binnenkort de officiële Sushitest over sushi restaurant Sakura Apeldoorn. Op dit moment hebben wij alvast de meest belangrijke informatie over het sushi restaurant voor je verzameld. Check prijzen, openingstijden en adres in een handig overzicht. Heb je als sushiliefhebber al ervaring met dit sushi restaurant? Laat dan jouw mening achter en help elkaar bij het vinden van de beste sushi ... Lees verder »

YumeSushi Apeldoorn

YumeSushi Apeldoorn - sushi restaurant

Hier komt binnenkort de officiële Sushitest over sushi restaurant YumeSushi Apeldoorn. Op dit moment hebben wij alvast de meest belangrijke informatie over het sushi restaurant voor je verzameld. Check prijzen, openingstijden en adres in een handig overzicht. Heb je als sushiliefhebber al ervaring met dit sushi restaurant? Laat dan jouw mening achter en help elkaar bij het vinden van de beste sushi ... Lees verder »

Shabu Shabu Apeldoorn

Shabu Shabu Apeldoorn - sushi restaurant

Al meerdere malen reden we langs Shabu Shabu Apeldoorn, maar een parkeerplek vinden was nog niet zo makkelijk. Na enkele rondjes in de buurt konden we dan eindelijk parkeren en liepen we richting het restaurant. Het zag er sfeervol maar erg druk uit dus we hielden ons harten al vast. Gelijk een aandachtspuntje voor deze sushitest! Druk was het zeker. ... Lees verder »

Sushitest.nl
iets