Arnhem

Sumo Arnhem

Sumo Arnhem Sushi restaurant

Zondagavond: tijd voor sushi! Vol goede sushi-zin betraden twee mystery guests om 18.00 uur, de gereserveerde tijd, het sushi restaurant. Ditmaal is het vizier gericht op Sumo Arnhem. Bij de ingang werd meteen duidelijk dat het hier noodzakelijk is om te reserveren, het zat namelijk bomvol. Ons tafeltje was nog niet vrij, of we even aan de bar wilden wachten. Prima ... Lees verder »

Ask de Chef Arnhem

Ask de Chef Arnhem - sushi restaurant

Hier komt binnenkort de officiële Sushitest over sushi restaurant Ask de Chef Arnhem. Op dit moment hebben wij alvast de meest belangrijke informatie over het sushi restaurant voor je verzameld. Check prijzen, openingstijden en adres in een handig overzicht. Heb je als sushiliefhebber al ervaring met dit sushi restaurant? Laat dan jouw mening achter en help elkaar bij het vinden van de ... Lees verder »

Matsuzaka Arnhem

Matsuzaka Arnhem - sushi restaurant

De All You Can Eat sushi restaurants zijn vaak prijstechnisch interessant. Dat het niet altijd even tongstrelend is neem je voor lief. À la carte sushi restaurants moeten daarmee concurreren en doen dat vaak met kwaliteit. Je betaalt per item en dan wil je ook waar voor je geld. Met die gedachte ging ik naar Matsuzaka Arnhem. Een sushi restaurant ... Lees verder »

Sushi Yuko Arnhem

Sushi Yuko Arnhem - sushi restaurant

Toegegeven: op een zaterdagavond bij Sushi Yuko Arnhem eten is misschien niet het het beste moment voor een test. Toch ben ik als afgevaardigde van Sushitest.nl langs geweest om de kritische liefhebbers van informatie te voorzien. Kan Sushi Yuko mij bekoren en ondanks de onvermijdelijke drukte een plekje in de top 10 bemachtigen? Direct na binnenkomst bekruipt een slecht gevoel ... Lees verder »

Sushi Koi Arnhem

Sushi Koi Arnhem - sushi restaurant

Trendy en stijlvol. Dat is de indruk die je direct krijgt wanneer je binnenloopt bij Sushi Koi Arnhem. Het fenomeen uit Tilburg doet sinds enkele jaren ook de Gelderse stad aan. Gelegen aan de Gele Rijdersplein is het omringd door enkele pittige concurrenten op sushi gebied. Kan Sushi Koi zich onderscheiden met meer dan alleen een indrukwekkend aangekleed filiaal? Sushitest.nl ... Lees verder »

Sushitest.nl
iets