Home > à la carte sushi restaurants > Matsuzaka Arnhem
Matsuzaka Arnhem

Matsuzaka Arnhem

De All You Can Eat sushi restaurants zijn vaak prijstechnisch interessant. Dat het niet altijd even tongstrelend is neem je voor lief. À la carte sushi restaurants moeten daarmee concurreren en doen dat vaak met kwaliteit. Je betaalt per item en dan wil je ook waar voor je geld. Met die gedachte ging ik naar Matsuzaka Arnhem. Een sushi restaurant wat al jaren aanwezig is en geliefd schijnt te zijn bij de echte kenner.

Met behulp van de navigatie op de smartphone weet ik Matsuzaka te vinden in de Steenstraat. Gevolgd door mijn vriendin en een ander bevriend stel stappen we naar binnen. Voor een vrijdag is het vrij rustig. Het interieur steekt wat bleekjes af vergeleken met bijvoorbeeld het hippe Sushi Koi, maar is nog sfeervol genoeg. Ik besluit mij hierdoor niet te laten verblinden en stap blanco in het testen van de sushi. De kaart alstublieft.

Matsu Matsu!
Prijsbewust (een ander kan het krenterig noemen) als ik ben vallen de prijzen mij gelijk op. Voor een Nigiri zalm betaal je €2,-. Als ik daar bijvoorbeeld 10 items van neem zit ik al bijna op de prijs van een AYCE arrangement. En dat is pas gelijk aan ronde twee. Uiteindelijk bestel ik eerst acht verschillende items waaronder de Kamikaze-maki. Ik neem het er lekker van aangezien ik ook niet wekelijks sushi eet…

Een klein kwartier later komt de sushi op tafel. Wat gelijk opvalt is dat er heel vrijgevig is omgegaan met de vis. Dikke plakken zalm, tonijn, dorade en ander lekkers sieren het blokje rijst. Eetstokjes gereed maken, sojasaus mengen met wat wasabi en eten maar. Een stilte valt over de tafel heen. Ik zie pupillen wijder worden en de monden voor mij lijken in slow-motion te kauwen. Een veelzeggend knikje volgt en item nummer twee wordt direct naar binnen geschoven. Need we say more?

Ik kan eerlijk zeggen dat dit briljante sushi is. Alles wat je besteld is met liefde gemaakt waardoor de ambacht er vanaf spat. Misschien speelt het mee dat je bewuster eet omdat je nu per item betaalt. In dit geval is dat alleen maar een plus. De rijst is van hoge kwaliteit, de vis is heel vers, het zeewier is perfect en de wasabi is de kers op de taart. Alle reden om nog een nieuwe ronde te bestellen. De bijgerechten slaan we over die ongetwijfeld ook lekker is. Er is verlangen naar meer sushi en we zullen verzadigd worden!

Na het bedanken van het personeel middels het overladen van complimenten stappen we in euforie naar buiten. Ik heb niet asociaal veel gegeten wat bij een AYCE meer dan eens voorkomt. Wel ben ik veel meer voldaan wat alles te maken heeft met de sushi. De kassabon is al snel weggegooid dus dat doet ook al minder pijn. Terwijl ik deze test uitwerk ben ik al bezig met het plannen van een nieuw avondje Matsu Matsu!

Heb je als sushiliefhebber al ervaring met sushi restaurant Matsuzaka Arnhem? Laat dan jouw mening achter en help elkaar bij het vinden van de beste sushi van Nederland!

Informatie Matsuzaka Arnhem

Klik hier voor de website.

Prijzen en openingstijden
Diner Volwassenen Kinderen
maandag – zondag 16:00-22:00 À la carte prijzen À la carte prijzen

Klik op het blauwe icoontje voor het adres en telefoonnummer van Matsuzaka Arnhem.

e All You Can Eat sushi restaurants zijn vaak prijstechnisch interessant. Dat het niet altijd even tongstrelend is neem je voor lief. À la carte sushi restaurants moeten daarmee concurreren en doen dat vaak met kwaliteit. Je betaalt per item en dan wil je ook waar voor je geld. Met die gedachte ging ik naar Matsuzaka Arnhem. Een sushi restaurant wat al jaren aanwezig is en geliefd schijnt te zijn bij de echte kenner. Met behulp van de navigatie op de smartphone weet ik Matsuzaka te vinden in de Steenstraat. Gevolgd door mijn vriendin en een ander bevriend stel stappen…

Sushitest score

Smaak - 8.5
Versheid - 9
Rijst - 8.5
Presentatie - 7.5
Service - 8.5
Sfeer - 7.5
Prijs / kwaliteit - 8.5

8.3

Laat de volgende ronde direct komen!

Conclusie : De sushi compenseert ruimschoots de totaalprijs die je betaalt. Wanneer je hoge kwaliteit sushi wilt eten en echt wilt genieten zonder te bunkeren, is Matsuzaka de place to be.

Bezoekers score: 4.02 ( 14 votes)
8
02. Banner Sport Outdoor Dames 728x90

6 comments

  1. Helemaal mee eens. De bij geregen zijn ook super!! Vooral de gioza is bij ons erg geliefd wij genieten ook altijd extreem als we daar eten! De prijs kwaliteit is voor ons ook altijdperfect want wat ze vragen voor wat je krijgt is terecht. Wij vinden het altijd een uitje om er heen te gaan!

  2. Niet alleen de sushi is hier ontzettend lekker. Ook de wokgerechten smaken hier fantastisch. Het is met liefde gemaakt en Matsuzaka is een pareltje van de Aziatische keuken in Arnhem. Eigenlijk hoop ik dat het goed blijft lopen zonder dat het ooit overdreven populair = druk gaat worden.

  3. Ik pleit voor “Matsu Matsu” haha. Persoonlijk heb ik een zwak voor de kleine sushi bars en restaurants in plaats van de grote namen. Men doet er meer zijn best voor je en dat proef je in het eten en service. Bij Matsuzaka is dit 100% het geval. Dat het niet over de top gestyled is vind ik eigenlijk geen probleem. Het kneuterige heeft juist wel wat!

    Ps: grappige site dit. Ik mail gelijk wat persoonlijke tips die je kan sushitesten 😉

  4. Verrassend goede sushi bij Matsuzaka! De beste die ik sinds lange tijd heb gegeten en dat is wel een verademing tussen al die vreetschuren door zeg.

  5. ik heb 5 sterren gegeven voor het eten. de sushi is zoals echt heerlijk en je proeft dat het vers is. wel een heel klein minpuntje voor hoe het restaurant eruit ziet. verder een aanrader voor wie wat anders wilt dan een ayce

  6. absoluut TERECHT nummer 1 van Arnhem kan niet spreken voor heel NL. Altijd is de sushi lekker alleen wat duur dus kan helaas niet elke week gaan

Geef jouw mening

Het e-mailadres wordt niet getoond. Bij de verplichte velden staat een *

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Sushitest.nl
iets