Nijmegen

iZZi Nijmegen

iZZi Nijmegen - sushi restaurant

Stel: je bent in Nijmegen en op zoek naar lekkere sushi. Vanuit de Waalkade zie je twee restaurants. Links het AYCE restaurant Yukimi, rechts het à la carte Asian Fusion restaurant  iZZi Nijmegen. Waar kies je voor? Spreekt je analytische linkerhersenhelft en ga je voor de vriendelijke portemonnee keus met bijpassende sushi kwaliteit? Of is de intuïtieve rechterhersenhelft dominanter en durf je te kiezen voor ... Lees verder »

Yukimi Nijmegen

Yukimi Nijmegen - sushi restaurant

The first all you can eat restaurant van Nijmegen, zo luidt de tekst op de site van Yukimi Nijmegen. Dat het hier ook gaat om sushi AYCE moge duidelijk zijn. Na een wandeling van een kwartiertje door het bruisende centrum van Nijmegen kom je aan bij de Waalkade. Niks spannends te zien aan de buitenkant. Wij gaan snel naar binnen ... Lees verder »

Shabu Shabu Nijmegen

Shabu Shabu Nijmegen - sushi restaurant

Na een lange periode van allerlei AYCE-restaurants werd het weer hoog tijd om een Shabu Shabu op te zoeken. Dit keer is mijn testvizier gericht op Shabu Shabu Nijmegen. Net buiten het winkelgebied liepen we het restaurant tegemoet. Verstopt in de hoge baksteenmuren was een hoge deur waardoor we naar binnen konden lopen en terecht kwamen in een strak ingericht ... Lees verder »

Fujisan Nijmegen

Fujisan Nijmegen - sushi restaurant

Hier komt binnenkort de officiële Sushitest over sushi restaurant Fujisan Nijmegen. Op dit moment hebben wij alvast de meest belangrijke informatie over het sushi restaurant voor je verzameld. Check prijzen, openingstijden en adres in een handig overzicht. Heb je als sushiliefhebber al ervaring met dit sushi restaurant? Laat dan jouw mening achter en help elkaar bij het vinden van de beste sushi ... Lees verder »

Oriënt Plaza Nijmegen

Oriënt Plaza Nijmegen - sushi restaurant

Hier komt binnenkort de officiële Sushitest over sushi restaurant Oriënt Plaza Nijmegen. Op dit moment hebben wij alvast de meest belangrijke informatie over het sushi restaurant voor je verzameld. Check prijzen, openingstijden en adres in een handig overzicht. Heb je als sushiliefhebber al ervaring met dit sushi restaurant? Laat dan jouw mening achter en help elkaar bij het vinden van de beste ... Lees verder »

Sushitest.nl
iets