Noord-Brabant

Yakitori & The Sushi’s Eindhoven

Yakitori & The sushi 2 - Eindhoven

In de zoektocht voor de volgende sushitest in Eindhoven, vonden we het restaurant Yakitori & The Sushi’s. Yakitori & The Sushi’s is een All You Can Eat restaurant. Ben je geen grote eter? Dan kan je er ook voor kiezen om van dezelfde kaart à la cart te bestellen. Bij binnenkomst doet het restaurant modern aan met het zwart/witte interieur. ... Lees verder »

Sakana Den Bosch

Sakana Den Bosch - Sushi restaurant

Vrij vertaald betekent Sakana vis. Een toepasselijke naam voor een sushi restaurant, gelegen in het centrum van Den Bosch. Sakana is al vier jaar een begrip voor de Zuidelijk wonende sushiliefhebbers in het land. Vaste klanten komen wekelijks terug voor hun dosis vers bereidde sushi. Worden wij ook vaste klanten of blijft het bij deze ene Sushitest? Het is gezellig ... Lees verder »

Arigato Eindhoven

Arigato Eindhoven - beste sushi restaurant van Nederland

2014 was een bijzonder jaar vol met overheerlijke sushi verrassingen. Veel restaurants serveren goede kwaliteit sushi waar je als liefhebber een keer gegeten moet hebben. Ook in 2015 is Sushitest.nl op zoek naar het beste sushi restaurant van Nederland. De spits wordt afgebeten door à la carte restaurant Arigato Eindhoven.  Wat kunnen wij verwachten van deze zes maanden jonge nieuwkomer ... Lees verder »

Sushi Koi Tilburg

Sushi Koi Tilburg - sushi restaurant

Na een frisse wandeling op een koude avond zagen we in de verte eindelijk de welbekende letters boven de hoge deuren staan; Koi. Daar moesten we zijn! Vol hoop en verwachtingen lopen we naar binnen bij Sushi Koi Tilburg en werden we vrijwel bij de deur meteen warm ontvangen door de medewerkers. Onze tafel aan het raam stond al klaar ... Lees verder »

Enjoii Tilburg

Enjoii Tilburg- sushi restaurant

Hier komt binnenkort de officiële Sushitest over sushi restaurant Enjoii Tilburg. Op dit moment hebben wij alvast de meest belangrijke informatie over het sushi restaurant voor je verzameld. Check prijzen, openingstijden en adres in een handig overzicht. Heb je als sushiliefhebber al ervaring met dit sushi restaurant? Laat dan jouw mening achter en help elkaar bij het vinden van de beste sushi ... Lees verder »

Sushi Suki Tilburg

Sushi Suki Tilburg - sushi restaurant

Hier komt binnenkort de officiële Sushitest over sushi restaurant Sushi Suki Tilburg. Op dit moment hebben wij alvast de meest belangrijke informatie over het sushi restaurant voor je verzameld. Check prijzen, openingstijden en adres in een handig overzicht. Heb je als sushiliefhebber al ervaring met dit sushi restaurant? Laat dan jouw mening achter en help elkaar bij het vinden van de beste ... Lees verder »

Shinzo Lounge Tilburg

Shinzo Lounge Tilburg - sushi restaurant

Hier komt binnenkort de officiële Sushitest over sushi restaurant Shinzo Lounge Tilburg. Op dit moment hebben wij alvast de meest belangrijke informatie over het sushi restaurant voor je verzameld. Check prijzen, openingstijden en adres in een handig overzicht. Heb je als sushiliefhebber al ervaring met dit sushi restaurant? Laat dan jouw mening achter en help elkaar bij het vinden van de beste ... Lees verder »

Momoyama Oss

Momoyama Oss - sushi restaurant

Hier komt binnenkort de officiële Sushitest over sushi restaurant Momoyama Oss. Op dit moment hebben wij alvast de meest belangrijke informatie over het sushi restaurant voor je verzameld. Check prijzen, openingstijden en adres in een handig overzicht. Heb je als sushiliefhebber al ervaring met dit sushi restaurant? Laat dan jouw mening achter en help elkaar bij het vinden van de beste sushi ... Lees verder »

Tanuki Oss

Tanuki Oss - sushi restaurant

Hier komt binnenkort de officiële Sushitest over sushi restaurant Tanuki Oss. Op dit moment hebben wij alvast de meest belangrijke informatie over het sushi restaurant voor je verzameld. Check prijzen, openingstijden en adres in een handig overzicht. Heb je als sushiliefhebber al ervaring met dit sushi restaurant? Laat dan jouw mening achter en help elkaar bij het vinden van de beste sushi ... Lees verder »

Lilie Helmond

Lilie Helmond - sushi restaurant

Hier komt binnenkort de officiële Sushitest over sushi restaurant Lilie Helmond. Op dit moment hebben wij alvast de meest belangrijke informatie over het sushi restaurant voor je verzameld. Check prijzen, openingstijden en adres in een handig overzicht. Heb je als sushiliefhebber al ervaring met dit sushi restaurant? Laat dan jouw mening achter en help elkaar bij het vinden van de beste sushi ... Lees verder »

Sushitest.nl
iets