Den Bosch

Sakana Den Bosch

Sakana Den Bosch - Sushi restaurant

Vrij vertaald betekent Sakana vis. Een toepasselijke naam voor een sushi restaurant, gelegen in het centrum van Den Bosch. Sakana is al vier jaar een begrip voor de Zuidelijk wonende sushiliefhebbers in het land. Vaste klanten komen wekelijks terug voor hun dosis vers bereidde sushi. Worden wij ook vaste klanten of blijft het bij deze ene Sushitest? Het is gezellig ... Lees verder »

Sushi Lounge Den Bosch

Sushi Lounge Den Bosch - sushi restaurant

Hier komt binnenkort de officiële Sushitest over sushi restaurant Sushi Lounge Den Bosch. Op dit moment hebben wij alvast de meest belangrijke informatie over het sushi restaurant voor je verzameld. Check prijzen, openingstijden en adres in een handig overzicht. Heb je als sushiliefhebber al ervaring met dit sushi restaurant? Laat dan jouw mening achter en help elkaar bij het vinden van de ... Lees verder »

Soto Den Bosch

Soto Den Bosch - sushi restaurant

Hier komt binnenkort de officiële Sushitest over sushi restaurant Soto Den Bosch. Op dit moment hebben wij alvast de meest belangrijke informatie over het sushi restaurant voor je verzameld. Check prijzen, openingstijden en adres in een handig overzicht. Heb je als sushiliefhebber al ervaring met dit sushi restaurant? Laat dan jouw mening achter en help elkaar bij het vinden van de beste ... Lees verder »

Shintori Den Bosch

Shintori Den Bosch - sushi restaurant

Bijna in elke stad komen de AYCE-sushi restaurants als paddenstoelen uit de grond schieten. Dit lijkt in Brabant nu nog mee te vallen. Shintori Den Bosch verwent de eetgrage consument al wel met hun onbeperkt eten concept. Over de test kan ik alvast verklappen: van alle sushi restaurants onder de rivier is Shintori er ééntje om rekening mee te houden. Omdat ik ... Lees verder »

Sushitest.nl
iets