Eindhoven

Yakitori & The Sushi’s Eindhoven

Yakitori & The sushi 2 - Eindhoven

In de zoektocht voor de volgende sushitest in Eindhoven, vonden we het restaurant Yakitori & The Sushi’s. Yakitori & The Sushi’s is een All You Can Eat restaurant. Ben je geen grote eter? Dan kan je er ook voor kiezen om van dezelfde kaart à la cart te bestellen. Bij binnenkomst doet het restaurant modern aan met het zwart/witte interieur. ... Lees verder »

Arigato Eindhoven

Arigato Eindhoven - beste sushi restaurant van Nederland

2014 was een bijzonder jaar vol met overheerlijke sushi verrassingen. Veel restaurants serveren goede kwaliteit sushi waar je als liefhebber een keer gegeten moet hebben. Ook in 2015 is Sushitest.nl op zoek naar het beste sushi restaurant van Nederland. De spits wordt afgebeten door à la carte restaurant Arigato Eindhoven.  Wat kunnen wij verwachten van deze zes maanden jonge nieuwkomer ... Lees verder »

Fuso Eindhoven

Fuso Eindhoven - sushi restaurant

Hier komt binnenkort de officiële Sushitest over sushi restaurant Fuso Eindhoven. Op dit moment hebben wij alvast de meest belangrijke informatie over het sushi restaurant voor je verzameld. Check prijzen, openingstijden en adres in een handig overzicht. Heb je als sushiliefhebber al ervaring met dit sushi restaurant? Laat dan jouw mening achter en help elkaar bij het vinden van de beste sushi ... Lees verder »

Mint Eindhoven

Mint Eindhoven - sushi restaurant

Hier komt binnenkort de officiële Sushitest over sushi restaurant Mint Eindhoven. Op dit moment hebben wij alvast de meest belangrijke informatie over het sushi restaurant voor je verzameld. Check prijzen, openingstijden en adres in een handig overzicht. Heb je als sushiliefhebber al ervaring met dit sushi restaurant? Laat dan jouw mening achter en help elkaar bij het vinden van de beste sushi ... Lees verder »

Sushi Haru Eindhoven

Sushi Haru Eindhoven - sushi restaurant

Hier komt binnenkort de officiële Sushitest over sushi restaurant Sushi Haru Eindhoven. Op dit moment hebben wij alvast de meest belangrijke informatie over het sushi restaurant voor je verzameld. Check prijzen, openingstijden en adres in een handig overzicht. Heb je als sushiliefhebber al ervaring met dit sushi restaurant? Laat dan jouw mening achter en help elkaar bij het vinden van de beste ... Lees verder »

Sushitest.nl
iets