Sumo Breda

Sumo Breda

Alweer Sumo? Ja alweer een sushitest over een Sumo filiaal. Want zeg nou zelf: ben jij niet benieuwd of er verschil is tussen de sushi restaurants van één merk? De McDonald’s, KFC’s en Albert Heijns van Nederland kunnen we ook niet over dezelfde kam scheren. Dus ga ik Sumo Breda testen en in tegenstelling tot menig andere van Sushitest.nl heb ik geen aversie tegen de AYCE giganten. Op naar de Grote Markt!

Sumo lijkt er een patent op te hebben: leeggeroofde uitgaansgelegenheden omtoveren tot een sushi paradijs (zie ook Sumo Utrecht). We stappen binnen bij het overweldigende gebouw dat vroeger “De Drie Gezusters” heette en uit 3 verdiepingen bestaat. Waar ik in mijn studententijd echt een leuke avond heb beleefd toen het nog een discotheek was, staat mij nu hetzelfde te wachten. Je komt binnen en je bent meteen onder de indruk van de inrichting. De cherry blossoms, de grote trap naar de overige verdiepingen en je wordt meteen geholpen. De medewerkers zijn allemaal vriendelijk, of ze nou overduidelijk nieuw zijn of niet, ze lachen tenminste allemaal.

Het bestelformulier laat ook niet lang op zich wachten en er wordt altijd opgelet of je glas niet een refill nodig heeft. Dan komen de gerechten en de sushi smelt gewoon weg op je tong. De Nigiri”s en Maki’s zijn hier heerlijk bereid. De rijst is zacht en blijft stevig bij elkaar zitten. De vis is precies van de juiste dikte, lekker overheersend ten opzichte van de rijst. De simpele maar oh zo lekkere combinatie van een plakje vis en rijst is niet aan te slepen. Ronde 1,2 én 3 worden helemaal besteed aan de sushi.

Het maakt ook niet uit waar je zit, je hebt altijd wel een leuk tafeltje. Ik moet zeggen dat de warme gerechten niet veel van andere Sumo restaurants verschillen qua smaak, maar de sushi maakt het echt tot een goed AYCE-sushi restaurant. Normaal gesproken vind ik Sumo dan ook duurder dan andere AYCE-sushi restaurants qua prijs/kwaliteit verhouding, maar hier vind ik het meer dan waard! Dus mocht je ooit in Breda stranden en denken ‘Bah, dit is de zoveelste Sumo’, dan kan ik je zeker vertellen dat dat niet zo is en je zal er geen spijt van hebben.

Heb je als sushiliefhebber al ervaring met sushi restaurant Sumo Breda? Laat dan jouw mening achter en help elkaar bij het vinden van de beste sushi van Nederland!

Informatie Sumo Breda

Klik hier voor de website.

Prijzen en openingstijden
Lunch Volwassenen Kinderen
maandag – zondag 12:00-16:00 €14,50 p.p. 4  t/m 11 jaar €12,50 p.p.
vrijdag – zondag 12:00-17:00 €18,50 p.p. 4  t/m 11 jaar €12,50 p.p.
Diner Volwassenen Kinderen
maandag – woensdag 17:00-22:00 €26,00 p.p. 4  t/m 11 jaar €12,50 p.p.
donderdag – zondag (& feestdagen) 16:00-22:30 €27,50 p.p. 4  t/m 11 jaar €12,50 p.p.

Let op: op zondagen is Sumo Breda open tot 22:00

Klik op het blauwe icoontje voor het adres en telefoonnummer van Sumo Breda.

lweer Sumo? Ja alweer een sushitest over een Sumo filiaal. Want zeg nou zelf: ben jij niet benieuwd of er verschil is tussen de sushi restaurants van één merk? De McDonald's, KFC's en Albert Heijns van Nederland kunnen we ook niet over dezelfde kam scheren. Dus ga ik Sumo Breda testen en in tegenstelling tot menig andere van Sushitest.nl heb ik geen aversie tegen de AYCE giganten. Op naar de Grote Markt! Sumo lijkt er een patent op te hebben: leeggeroofde uitgaansgelegenheden omtoveren tot een sushi paradijs (zie ook Sumo Utrecht). We stappen binnen bij het overweldigende gebouw dat vroeger…

Sushitest score

Smaak - 8
Versheid - 8
Rijst - 7.5
Presentatie - 7
Service - 7.5
Sfeer - 8
Prijs / kwaliteit - 7.5

7.6

Conclusie : Sumo Breda zit vol gezelligheid, goede service en het belangrijkste van allemaal: echt lekker en vers eten.

Bezoekers score: 3.02 ( 5 votes)
8

2 comments

  1. Heb hier al. Meerdere keren mogen genieten van de heerlijke sushi gerechten. Ik kom zeker hier terug

  2. Sander te Brakel

    Goh er staan aardig wat Sumo restaurants in de top 10 ;). Wel terecht trouwens! Ik eet er altijd heerlijke sushi en ze weten altijd wat moois te maken van de restaurant.

Geef jouw mening

Het e-mailadres wordt niet getoond. Bij de verplichte velden staat een *

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Sushitest.nl
iets