Tilburg

Sushi Koi Tilburg

Sushi Koi Tilburg - sushi restaurant

Na een frisse wandeling op een koude avond zagen we in de verte eindelijk de welbekende letters boven de hoge deuren staan; Koi. Daar moesten we zijn! Vol hoop en verwachtingen lopen we naar binnen bij Sushi Koi Tilburg en werden we vrijwel bij de deur meteen warm ontvangen door de medewerkers. Onze tafel aan het raam stond al klaar ... Lees verder »

Enjoii Tilburg

Enjoii Tilburg- sushi restaurant

Hier komt binnenkort de officiële Sushitest over sushi restaurant Enjoii Tilburg. Op dit moment hebben wij alvast de meest belangrijke informatie over het sushi restaurant voor je verzameld. Check prijzen, openingstijden en adres in een handig overzicht. Heb je als sushiliefhebber al ervaring met dit sushi restaurant? Laat dan jouw mening achter en help elkaar bij het vinden van de beste sushi ... Lees verder »

Sushi Suki Tilburg

Sushi Suki Tilburg - sushi restaurant

Hier komt binnenkort de officiële Sushitest over sushi restaurant Sushi Suki Tilburg. Op dit moment hebben wij alvast de meest belangrijke informatie over het sushi restaurant voor je verzameld. Check prijzen, openingstijden en adres in een handig overzicht. Heb je als sushiliefhebber al ervaring met dit sushi restaurant? Laat dan jouw mening achter en help elkaar bij het vinden van de beste ... Lees verder »

Shinzo Lounge Tilburg

Shinzo Lounge Tilburg - sushi restaurant

Hier komt binnenkort de officiële Sushitest over sushi restaurant Shinzo Lounge Tilburg. Op dit moment hebben wij alvast de meest belangrijke informatie over het sushi restaurant voor je verzameld. Check prijzen, openingstijden en adres in een handig overzicht. Heb je als sushiliefhebber al ervaring met dit sushi restaurant? Laat dan jouw mening achter en help elkaar bij het vinden van de beste ... Lees verder »

Mo-Jo Tilburg

Mo-Jo Tilburg - sushi restaurant

Hier komt binnenkort de officiële Sushitest over sushi restaurant Mo-Jo Tilburg. Op dit moment hebben wij alvast de meest belangrijke informatie over het sushi restaurant voor je verzameld. Check prijzen, openingstijden en adres in een handig overzicht. Heb je als sushiliefhebber al ervaring met dit sushi restaurant? Laat dan jouw mening achter en help elkaar bij het vinden van de beste sushi ... Lees verder »

Sushitest.nl
iets