Home > All You Can Eat sushi restaurants > Yakitori & The Sushi’s Eindhoven
Yakitori & The Sushi’s Eindhoven

Yakitori & The Sushi’s Eindhoven

In de zoektocht voor de volgende sushitest in Eindhoven, vonden we het restaurant Yakitori & The Sushi’s. Yakitori & The Sushi’s is een All You Can Eat restaurant. Ben je geen grote eter? Dan kan je er ook voor kiezen om van dezelfde kaart à la cart te bestellen.

Bij binnenkomst doet het restaurant modern aan met het zwart/witte interieur. In het midden van de zaal staat een open haard, die overigens niet aan stond door het warme weer. We melden ons bij een dame van de bediening, die ons met tegenzin lijkt te begroeten. Daarnaast loopt ze niet mee naar onze tafel, maar wijst aan waar we kunnen plaats nemen. Dit is op zich geen probleem, omdat deze vlakbij was. Helaas is deze service wel een slecht begin van de avond.

Yakitori & The sushi 3 - Eindhoven

Dat mag voor ons de pret niet drukken, want we zijn erg benieuwd naar het aanbod van Yakitori & The Sushi’s. Met een drankje in de hand bekijken we aandachtig de kaart. Deze lijkt op het eerste gezicht op een standaard All You Can Eat restaurant kaart. Niet te veel poespas en genoeg keuze uit sushi’s en warme gerechten. We besluiten de eerste ronde een aantal nigiri sushi, maki rolls en temaki handrolls te nemen.

Ondertussen beginnen onze magen al te rommelen van al het lekkers dat bij de tafels naast ons wordt geserveerd. Het restaurant zit op deze donderdagavond niet helemaal vol, maar er zijn genoeg mensen om de sfeer gezellig te maken. Gelukkig hoeven we niet lang te wachten op onze bestelling! Wat mij meteen opvalt is dat de temaki’s niet in de juiste verhoudingen gevuld zijn. Deze zitten zo vol met rijst dat mijn tonijn en groenten nauwelijks zichtbaar zijn. Het zeewier is wel goed knapperig en de vis goed van smaak, maar door de hoeveelheid rijst proef je de vis nauwelijks. Hetzelfde geld voor de nigiri sushi. Hoewel de rijst goed van structuur en smaak is, is deze te overheersend aanwezig in de sushi’s. Bij de maki rolls was de verhouding van de ingrediënten wel goed en dat proef je. Een leuke optie op de kaart is de Tuna Love Heart die je romantisch met je date kan delen.

Snelle service van Yakitori & The Sushi’s Eindhoven

Omdat we toch teleurgesteld zijn van de eerste ronde, kiezen we de tweede ronde voor de warme gerechten en een aantal maki rolls die wel in de smaak vielen.
Wederom hoeven we niet lang te wachten op onze bestelling. Dat is zeker een pluspunt! Bij een naam als Yakitori & The Sushi’s ben ik natuurlijk benieuwd naar de yakitori. Deze wordt per 2 stuks geserveerd. Het vlees is lekker mals en de smaak goed. Maar springt niet boven de yakitori van ander AYCE restaurants uit.
De andere gerechten die wij bestellen zoals de ebi tempura en de gefrituurde krab scoren ook voldoende. Qua smaak zijn de gerechten wederom niet speciaal.

Yakitori & The sushi 5 - Eindhoven

Het komt bijna nooit voor dat we na twee rondes al afhaken, maar we hebben op dit punt toch wel redelijk wat gerechten en sushi’s geprobeerd. Daarnaast vult de hoeveelheid rijst die we bij de sushi’s kregen ook behoorlijk. Door de tegenvallende smaak besluiten we in de derde ronde een ijsje te bestellen als afsluiter. Er is genoeg keuze uit verschillende smaken. Voor degene die geen ijs willen, staat er ook een fruitmix op de kaart. Wij kiezen voor een bolletje lychee ijs. Deze wordt wederom snel geserveerd. Het ijs is niet te zoet en je proeft goed de lychee terug.

Eindoordeel van Yakitori & The Sushi’s Eindhoven

Hoewel we erg enthousiast Yakitori & The Sushi’s binnen stapten verdween dit naarmate de avond vorderde. De vriendelijkheid van het personeel laat te wensen over, hoewel de rondes wel snel geserveerd worden. Over het algemeen krijgen de gerechten net een voldoende, maar de lovende reacties die we over dit restaurant gelezen en gehoord hebben, zijn voor ons niet van toepassing.


Sushi actie Eindhoven

Check hier de laatste sushi acties in Eindhoven en omgeving!

Bekijk sushi acties

Deel je sushi ervaring

Heb je als sushiliefhebber ook ervaring met Yakitori & The Sushi’s? Laat dan jouw mening achter en help elkaar bij het vinden van de beste sushi van Nederland!

Informatie Yakitori & The Sushi’s

Klik hier voor de website.

Prijzen en openingstijden
Lunch Volwassenen Kinderen
maandag – vrijdag 12:00-16:00 €17,80 p.p. 4  t/m 11 jaar €12,50 p.p.
Zaterdag – zondag 13:00-16:00 €17,80 p.p.  4  t/m 11 jaar €12,50 p.p.
Diner Volwassenen Kinderen
vrijdag – zaterdag 16:00-22:00 €21,50 p.p. 4  t/m 10 jaar €12,50 p.p.
zondag 16:00-22:30 €23,50 p.p. 4  t/m 10 jaar €12,50 p.p.

Klik op het blauwe icoontje voor het adres en telefoonnummer van Yakitori & The Sushi’s Eindhoven.

In de zoektocht voor de volgende sushitest in Eindhoven, vonden we het restaurant Yakitori & The Sushi's. Yakitori & The Sushi's is een All You Can Eat restaurant. Ben je geen grote eter? Dan kan je er ook voor kiezen om van dezelfde kaart à la cart te bestellen. Bij binnenkomst doet het restaurant modern aan met het zwart/witte interieur. In het midden van de zaal staat een open haard, die overigens niet aan stond door het warme weer. We melden ons bij een dame van de bediening, die ons met tegenzin lijkt te begroeten. Daarnaast loopt ze niet mee naar onze…

Sushitest score

Smaak - 6
Versheid - 7
Rijst - 6
Presentatie - 7
Service - 6.5
Sfeer - 7.5
Prijs / kwaliteit - 7

6.7

Conclusie : De gerechten zijn niet verrassend, maar een prima aanbod. De hoeveelheid rijst in de sushi is een grote afknapper. Voor de fervent sushi-eter is dit restaurant zeker geen must.

Bezoekers score: Wees de eerste !
7

Geef jouw mening

Het e-mailadres wordt niet getoond. Bij de verplichte velden staat een *

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Sushitest.nl
iets