Noord-Holland

Yumi Sushi Amsterdam

Yumi Sushi Amsterdam - sushi restaurant

Sushitest.nl reist stad en land af om alle sushi restaurants anoniem te testen. En zo kom je soms op de meest afgelegen plekken in Nederland. Daar waar het gras nog echt groen is en je de vogeltjes hoort fluiten: om de hoek bij Leidse Plein Amsterdam. Verborgen tussen al het horecageweld staat daar ineens Yumi Sushi Amsterdam. De inrichting wijkt ... Lees verder »

Sumo Amsterdam Vijzelstraat

Sumo Amsterdam Vijzelstraat - sushi restaurant

Weer een test over Sumo? We kunnen onszelf niet serieus nemen als we slechts één Sumo van de velen zouden testen. Natuurlijk, de inkoop van de producten zal bij dezelfde groothandel zijn. Maar wat te denken van de bereiding? Geen kok is 100% hetzelfde. Of de service en sfeer die per filiaal kan verschillen? Je merkt het al, genoeg redenen ... Lees verder »

Boss Assendelft

Boss Assendelft - sushi restaurant

Hier komt binnenkort de officiële Sushitest over sushi restaurant Boss Assendelft. Op dit moment hebben wij alvast de meest belangrijke informatie over het sushi restaurant voor je verzameld. Check prijzen, openingstijden en adres in een handig overzicht. Heb je als sushiliefhebber al ervaring met dit sushi restaurant? Laat dan jouw mening achter en help elkaar bij het vinden van de beste sushi ... Lees verder »

Yoshi Yoshi Zaandam

Yoshi Yoshi Zaandam - sushi restaurant

Hier komt binnenkort de officiële Sushitest over sushi restaurant Yoshi Yoshi Zaandam. Op dit moment hebben wij alvast de meest belangrijke informatie over het sushi restaurant voor je verzameld. Check prijzen, openingstijden en adres in een handig overzicht. Heb je als sushiliefhebber al ervaring met dit sushi restaurant? Laat dan jouw mening achter en help elkaar bij het vinden van de beste ... Lees verder »

Tokyoto Zaandam

Tokyoto Zaandam - sushi restaurant

Hier komt binnenkort de officiële Sushitest over sushi restaurant Tokyoto Zaandam. Op dit moment hebben wij alvast de meest belangrijke informatie over het sushi restaurant voor je verzameld. Check prijzen, openingstijden en adres in een handig overzicht. Heb je als sushiliefhebber al ervaring met dit sushi restaurant? Laat dan jouw mening achter en help elkaar bij het vinden van de beste sushi ... Lees verder »

Eazie Zaandam

Eazie Zaandam - sushi restaurant

Hier komt binnenkort de officiële Sushitest over sushi restaurant Eazie Zaandam. Op dit moment hebben wij alvast de meest belangrijke informatie over het sushi restaurant voor je verzameld. Check prijzen, openingstijden en adres in een handig overzicht. Heb je als sushiliefhebber al ervaring met dit sushi restaurant? Laat dan jouw mening achter en help elkaar bij het vinden van de beste sushi ... Lees verder »

Kimono Hilversum

Kimono Hilversum - sushi restaurant

Hier komt binnenkort de officiële Sushitest over sushi restaurant Kimono Hilversum. Op dit moment hebben wij alvast de meest belangrijke informatie over het sushi restaurant voor je verzameld. Check prijzen, openingstijden en adres in een handig overzicht. Heb je als sushiliefhebber al ervaring met dit sushi restaurant? Laat dan jouw mening achter en help elkaar bij het vinden van de beste sushi ... Lees verder »

Tokyo Hilversum

Tokyo Hilversum - sushi restaurant

Hier komt binnenkort de officiële Sushitest over sushi restaurant Tokyo Hilversum. Op dit moment hebben wij alvast de meest belangrijke informatie over het sushi restaurant voor je verzameld. Check prijzen, openingstijden en adres in een handig overzicht. Heb je als sushiliefhebber al ervaring met dit sushi restaurant? Laat dan jouw mening achter en help elkaar bij het vinden van de beste sushi ... Lees verder »

Sumo Hilversum

Sumo Hilversum - sushi restaurant

Hier komt binnenkort de officiële Sushitest over sushi restaurant Sumo Hilversum. Op dit moment hebben wij alvast de meest belangrijke informatie over het sushi restaurant voor je verzameld. Check prijzen, openingstijden en adres in een handig overzicht. Heb je als sushiliefhebber al ervaring met dit sushi restaurant? Laat dan jouw mening achter en help elkaar bij het vinden van de beste sushi ... Lees verder »

Sochi Sushi Hilversum

Sochi Sushi Hilversum - sushi restaurant

Hier komt binnenkort de officiële Sushitest over sushi restaurant Sochi Sushi Hilversum. Op dit moment hebben wij alvast de meest belangrijke informatie over het sushi restaurant voor je verzameld. Check prijzen, openingstijden en adres in een handig overzicht. Heb je als sushiliefhebber al ervaring met dit sushi restaurant? Laat dan jouw mening achter en help elkaar bij het vinden van de beste ... Lees verder »

Sushitest.nl
iets