Amsterdam

Yumi Sushi Amsterdam

Yumi Sushi Amsterdam - sushi restaurant

Sushitest.nl reist stad en land af om alle sushi restaurants anoniem te testen. En zo kom je soms op de meest afgelegen plekken in Nederland. Daar waar het gras nog echt groen is en je de vogeltjes hoort fluiten: om de hoek bij Leidse Plein Amsterdam. Verborgen tussen al het horecageweld staat daar ineens Yumi Sushi Amsterdam. De inrichting wijkt ... Lees verder »

Sumo Amsterdam Vijzelstraat

Sumo Amsterdam Vijzelstraat - sushi restaurant

Weer een test over Sumo? We kunnen onszelf niet serieus nemen als we slechts één Sumo van de velen zouden testen. Natuurlijk, de inkoop van de producten zal bij dezelfde groothandel zijn. Maar wat te denken van de bereiding? Geen kok is 100% hetzelfde. Of de service en sfeer die per filiaal kan verschillen? Je merkt het al, genoeg redenen ... Lees verder »

Soho Sushi Amsterdam

Soho Sushi Amsterdam - sushi restaurant

Hier komt binnenkort de officiële Sushitest over sushi restaurant Soho Sushi Amsterdam. Op dit moment hebben wij alvast de meest belangrijke informatie over het sushi restaurant voor je verzameld. Check prijzen, openingstijden en adres in een handig overzicht. Heb je als sushiliefhebber al ervaring met dit sushi restaurant? Laat dan jouw mening achter en help elkaar bij het vinden van de beste ... Lees verder »

Otaru Amsterdam

Otaru Amsterdam - sushi restaurant

Hier komt binnenkort de officiële Sushitest over sushi restaurant Otaru Amsterdam. Op dit moment hebben wij alvast de meest belangrijke informatie over het sushi restaurant voor je verzameld. Check prijzen, openingstijden en adres in een handig overzicht. Heb je als sushiliefhebber al ervaring met dit sushi restaurant? Laat dan jouw mening achter en help elkaar bij het vinden van de beste sushi ... Lees verder »

Genroku Amsterdam

Genroku Amsterdam - sushi restaurant

Hier komt binnenkort de officiële Sushitest over sushi restaurant Genroku Amsterdam. Op dit moment hebben wij alvast de meest belangrijke informatie over het sushi restaurant voor je verzameld. Check prijzen, openingstijden en adres in een handig overzicht. Heb je als sushiliefhebber al ervaring met dit sushi restaurant? Laat dan jouw mening achter en help elkaar bij het vinden van de beste sushi ... Lees verder »

Shabu Shabu Amsterdam

Shabu Shabu Amsterdam - sushi restaurant

Hier komt binnenkort de officiële Sushitest over sushi restaurant Shabu Shabu Amsterdam. Op dit moment hebben wij alvast de meest belangrijke informatie over het sushi restaurant voor je verzameld. Check prijzen, openingstijden en adres in een handig overzicht. Heb je als sushiliefhebber al ervaring met dit sushi restaurant? Laat dan jouw mening achter en help elkaar bij het vinden van de beste ... Lees verder »

Sumo Amsterdam Korte Leidsedwarsstraat

Sumo Amsterdam Korte Leidsedwarsstraat - sushi restaurant

In tegenstelling tot vele Sumo restaurants tegenwoordig heeft Sumo Amsterdam Korte Leidsedwarsstraat geen terrasje buiten. Wel erg jammer aangezien we op een zonnige dag langs tig andere terrasjes liepen die ons allemaal lokte om plaats te nemen. Alleen één ding kan mijn lust en die van mijn tafelgenoot stillen en dat was natuurlijk de sushi. Met de spreekwoordelijke pen en ... Lees verder »

Kyoto café Amsterdam

Kyoto café Amsterdam - sushi restaurant

Altijd lastig; een restaurant uitkiezen voordat je naar een concert naar Amsterdam gaat. Eisen? Snel, lekker en dichtbij locatie van het concert. Uiteindelijk gekozen voor Kyoto café Amsterdam: een AYCE-restaurant dichtbij het centraal station. Eenmaal binnengelopen keken we even rond of iemand ons kon helpen. Ondertussen zie ik ook de sushi bar meteen staan. Leuk om dat te zien. Minder ... Lees verder »

Sushitest.nl
iets