Utrecht

Kyushu Utrecht

Kyushu Utrecht - 1

In een klein pand op de Voorstraat in Utrecht vinden we de locatie van onze volgende test: Kyushu Utrecht. Het weekend staat voor de deur en hoe begin je dit beter dan met lekkere sushi en goed gezelschap. Dit à la carte restaurant staat bekend om zijn bezorgservice, maar wij testen de sushi in het restaurant. Samenvatting Beoordeeld door Sushitest met een ... Lees verder »

Shizen Vianen

Shizen Vianen sushi restaurant

Het relatief nieuwe Shizen Vianen ligt strategisch langs de A2. Op een grote digitale billboard worden hongerige reizigers verleidt tot een bezoek aan het sushi restaurant. Op de avond van de Sushitest volgen we het spoor van auto’s die eensgezind richting Shizen toeven. De buitenkant van het restaurant is niet bijzonder, maar verandert snel na binnenkomst. Modern versus authentiek, persoonlijk ... Lees verder »

Yosshi Amersfoort

Yosshi Amersfoort - sushi restaurant

Hier komt binnenkort de officiële Sushitest over sushi restaurant Yosshi Amersfoort. Op dit moment hebben wij alvast de meest belangrijke informatie over het sushi restaurant voor je verzameld. Check prijzen, openingstijden en adres in een handig overzicht. Heb je als sushiliefhebber al ervaring met dit sushi restaurant? Laat dan jouw mening achter en help elkaar bij het vinden van de beste sushi ... Lees verder »

Sushi Qube Utrecht

Sushi Qube Utrecht - sushi restaurant

Hier komt binnenkort de officiële Sushitest over sushi restaurant Sushi Qube Utrecht. Op dit moment hebben wij alvast de meest belangrijke informatie over het sushi restaurant voor je verzameld. Check prijzen, openingstijden en adres in een handig overzicht. Heb je als sushiliefhebber al ervaring met dit sushi restaurant? Laat dan jouw mening achter en help elkaar bij het vinden van de beste ... Lees verder »

Sushi Today Utrecht

Sushi Today Utrecht - sushi restaurant

Hier komt binnenkort de officiële Sushitest over sushi restaurant Sushi Today Utrecht. Op dit moment hebben wij alvast de meest belangrijke informatie over het sushi restaurant voor je verzameld. Check prijzen, openingstijden en adres in een handig overzicht. Heb je als sushiliefhebber al ervaring met dit sushi restaurant? Laat dan jouw mening achter en help elkaar bij het vinden van de beste ... Lees verder »

Sushi Today Amersfoort

Sushi Today Amersfoort - sushi restaurant

Hier komt binnenkort de officiële Sushitest over sushi restaurant Sushi Today Amersfoort. Op dit moment hebben wij alvast de meest belangrijke informatie over het sushi restaurant voor je verzameld. Check prijzen, openingstijden en adres in een handig overzicht. Heb je als sushiliefhebber al ervaring met dit sushi restaurant? Laat dan jouw mening achter en help elkaar bij het vinden van de beste ... Lees verder »

Iza Amersfoort

Iza Amersfoort - sushi restaurant

Hier komt binnenkort de officiële Sushitest over sushi restaurant Iza Amersfoort. Op dit moment hebben wij alvast de meest belangrijke informatie over het sushi restaurant voor je verzameld. Check prijzen, openingstijden en adres in een handig overzicht. Heb je als sushiliefhebber al ervaring met dit sushi restaurant? Laat dan jouw mening achter en help elkaar bij het vinden van de beste sushi ... Lees verder »

A1 Plaza Amersfoort

A1 Plaza Amersfoort - sushi restaurant

Hier komt binnenkort de officiële Sushitest over sushi restaurant A1 Plaza Amersfoort. Op dit moment hebben wij alvast de meest belangrijke informatie over het sushi restaurant voor je verzameld. Check prijzen, openingstijden en adres in een handig overzicht. Heb je als sushiliefhebber al ervaring met dit sushi restaurant? Laat dan jouw mening achter en help elkaar bij het vinden van de beste ... Lees verder »

Shabu Shabu Amersfoort

Shabu Shabu Amersfoort - sushi restaurant

Hier komt binnenkort de officiële Sushitest over sushi restaurant Shabu Shabu Amersfoort. Op dit moment hebben wij alvast de meest belangrijke informatie over het sushi restaurant voor je verzameld. Check prijzen, openingstijden en adres in een handig overzicht. Heb je als sushiliefhebber al ervaring met dit sushi restaurant? Laat dan jouw mening achter en help elkaar bij het vinden van de beste ... Lees verder »

Sumo Utrecht

Sumo Utrecht - sushi restaurant

Mijn mede sushi fetisjist “General Sushi” daagde mij een tijd terug uit om naar Sumo Utrecht te gaan. Ik heb geen reden om naar Sumo te gaan. Of elke andere superketen van sushi restaurants. Louter slechte ervaringen gehad met het eten, waardoor ik bijna mijn gegraveerde eetstokjes aan de wilgen had opgehangen. Maar ik moest persé gaan want Sumo Utrecht ... Lees verder »

Sushitest.nl
iets