Oni Den Haag

Oni Den Haag

Bekijk hier de Sushi actie bij Oni Den haag!

Nu kopen

Den Haag: stadscentrum met veel internationale, politieke invloeden. Niet zo gek dus dat er een grote diversiteit is aan keukens. Zo ook in en nabij de Prinsenstraat, waar zeker 5 sushi restaurants op loopafstand van elkaar zit. 1 van de gevestigde orde is à la carte restaurant Oni. Bij binnenkomst valt direct op dat het een trendy place to eat is.

Oni heeft een hippe, roze neon verlichting, strak interieur. Ooit voerden traditionele Japanse settings de boventoon bij sushi restaurants. Maar toch zien we tegenwoordig steeds meer westers ogende etablissementen. Mooier werd het toen de eigenaar ons bij het afscheid nemen toefluisterde dat het interieur al 15 jaar onveranderd is. Dat is nog eens een knap staaltje tijdloos design. Is de sushi ook zo tijdloos en aangenaam?

Hoge verwachtingen

De ontvangst was gastvrij, onze tafel ruim, en de service bij Oni Den Haag schiet nergens in te kort. Hoewel we iedere keer opnieuw om een menu kaart moesten vragen gaf dat wel steeds een opgeruimde indruk op tafel. Al met al een ruime voldoende voor de setting en ambiance.

Oni Den Haag - Sushi restaurant

Grote variatie Rolls en nigiri’s

Dan nu het belangrijkste, de sushi. Waar natuurlijk ieder sushi restaurant graag pocht met het feit dat alle vis vers is en de dag zelf bezorgd wordt, hadden we het gevoel dat dit bij Oni ook nog eens echt waar is. De zalm, tonijn, coquille waren werkelijk heerlijk. Dat gold ook voor de vis van de sashimi die een ware traktatie op zich is. Maar ook de zorgvuldig bereidde Maki Rolls waren zeker de moeite waard. Prettig ook dat er een zeer ruime keus is bij dit à la carte sushi restaurant.

Wat kunnen we nog meer prijzen aan de sushi van Oni? Allereerst de rijst. Goed op temperatuur, licht plakkerig, maar genoeg om geen rijst op je bord achter te laten. Ook de garnituur was prima op orde. Er werd bij iedere sushi gang netjes afgeruimd en opgedekt met de juiste hoeveelheden wasabi en gember. En de vulling zelf was, hoe kan het ook anders prima in orde. Dit is sushi zoals het bedoeld is.

Verwachtingen waargemaakt

Al met al geen enkel minpuntje. Niet zo gek dus dat Oni zich goed staande weet te houden, terwijl het toch is omsingeld door all you can eat sushi restaurants. Totdat je de rekening krijgt waan je je bij Oni in een sushi heaven. De rekening is aardig gepeperd. Je eet hier niet voor minder dan €50 per persoon, maar daarvoor eet je wel sushi die het 100% waard is. Een prima prijs/kwaliteit verhouding, maar niet voor de man met de kleine portemonnee.

Bij een bezoek aan sushi restaurant Oni Den Haag, raden wij aan het volgende te bestellen:

Spider Roll. California Roll. Toro Roll. Eigenlijk elke roll!
 Hotategai Nigiri. Heerlijke coquille op een zacht bedje van rijst.
 De sashimix. Fijn gesneden verse vis die je na elke hap doet hunkeren naar meer.
 Sapporo, Japans biertje. Extra genieten met een bijpassend biertje.

Heb je als sushiliefhebber ook ervaring met Oni Den Haag? Laat dan jouw mening achter en help elkaar bij het vinden van de beste sushi van Nederland!

Op dit moment loopt er een sushi actie bij Oni Den Haag waardoor je goedkoop bij dit restaurant kan eten. Bekijk het snel!

Nu kopen

Informatie Oni Den Haag

Klik hier voor de website.

Prijzen en openingstijden
Diner Volwassenen Kinderen
maandag – zondag 17:00 – 22:30 à la carte menu à la carte menu

Klik op het blauwe icoontje voor het adres en telefoonnummer van Oni Den Haag.

Bekijk hier de Sushi actie bij Oni Den haag! Den Haag: stadscentrum met veel internationale, politieke invloeden. Niet zo gek dus dat er een grote diversiteit is aan keukens. Zo ook in en nabij de Prinsenstraat, waar zeker 5 sushi restaurants op loopafstand van elkaar zit. 1 van de gevestigde orde is à la carte restaurant Oni. Bij binnenkomst valt direct op dat het een trendy place to eat is. Oni heeft een hippe, roze neon verlichting, strak interieur. Ooit voerden traditionele Japanse settings de boventoon bij sushi restaurants. Maar toch zien we tegenwoordig steeds…

Sushitest score

Smaak - 8.5
Versheid - 8.5
Rijst - 8.5
Presentatie - 7.5
Service - 8.5
Sfeer - 8
Prijs / kwaliteit - 8

8.2

Tijdloos sushi restaurant van topklasse

Conclusie : Alleen Oni Den Haag bezoeken als je wilt genieten van tientallen heerlijke sushi varianten.

Bezoekers score: 2.78 ( 9 votes)
8

Geef jouw mening

Het e-mailadres wordt niet getoond. Bij de verplichte velden staat een *

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Sushitest.nl
iets