Rotterdam

Sushi actie Fugu Rotterdam

Sushi actie Fugu Rotterdam - sushi acties en kortingen

Sushi Actie Fugu Rotterdam: Japans Shabu Shabu fonduen incl. Sushi Al voor € 37,50 voor twee personen Actie met beperkte tijd     Voorwaarden Sushi actie Fugu Rotterdam Neem plaats aan de traditionele Japanse tafel. Maak kennis met de Japanse vorm van fonduen: Shabu Shabu. Voorafgaand aan het fonduen krijg je heerlijke authentieke sushi om in de stemming te komen. De gastvrouw of ... Lees verder »

Azura Rotterdam

Azura Rotterdam - sushi restaurant a la carte

Azura, blauw als de diepe zee waar de beste vis te vinden is. Ditmaal hebben we de reis afgelegd naar Rotterdam om een bezoekje te brengen bij Azura.  Dit is een à la carte sushi restaurant dat recentelijk heropend is onder een nieuwe naam. Heeft de gedaantewisseling een positief effect voor de Sushitest? Bij binnenkomst zag ik al hints van blauw ... Lees verder »

Sushi Haven Rotterdam

Sushi Haven Rotterdam - All You Can Eat Rotterdam

Met de Euromast als één van Rotterdams bekendste gebouwen op de achtergrond naderen wij Sushi Haven. De rode leren bankjes zien er uitnodigend uit, dus zoeken de Sushitesters de horecavriendelijke warmte op van Sushi Haven. Op de deur zien we nog een sticker van … topper 2014. Die hebben ze blijkbaar al binnen voor het jaar om is. Vol verwachting ... Lees verder »

Shabu Shabu Rotterdam Westblaak

Shabu Shabu Rotterdam Westblaak - sushi restaurant

Er zijn een aantal grote sushi ketens in Nederland waaronder Shabu Shabu. Met maar liefst 12 vestigingen is het goed vertegenwoordigd in midden-Nederland. Ik mag namens Sushitest.nl Shabu Shabu Rotterdam bezoeken voor een uitvoerige test. De verhalen en recensies die ik tot nu toe heb gezien zijn behoorlijk wisselend. Lees snel verder voor mijn vonnis na een bezoek op een ... Lees verder »

Sushi Qube Rotterdam

Sushi Qube Rotterdam

Hier komt binnenkort de officiële Sushitest over restaurant Sushi Qube Rotterdam. Op dit moment hebben wij alvast de meest belangrijke informatie over het sushi restaurant voor je verzameld. Check prijzen, openingstijden en adres in een handig overzicht. Heb je als sushiliefhebber al ervaring met dit sushi restaurant? Laat dan jouw mening achter en help elkaar bij het vinden van de beste sushi van ... Lees verder »

Sumo Rotterdam Mauritsweg

Sumo Rotterdam Mauritsweg - sushi restaurant

Wie sushi zegt, zegt ook Sumo. Met een kleine 20 vestigingen in Nederland en meer op komst is de kans groot dat je er een keer sushi hebt gegeten. Sumo Rotterdam is acht jaar geleden als eerste vestiging begonnen met het aanbieden van All You Can Eat. Voor mij genoeg reden om Sumo Rotterdam te vereren met een officiële Sushitest! ... Lees verder »

Sushitest.nl
iets