Home > Links

Links

Een handig overzicht met links van Sushitest.nl partners.

Yoursushi

YourSushi verzorgt een sushi workshop of een sushi kinderworkshop bij u thuis of op gewenste locatie. Verder verzorgen zij sushi demonstratie/ sushi bar /sushi catering voor al uw feesten en partijen.

Klik hier voor de website.

Sushi Koi

Sushi Koi, Hét All You Can Eat Sushi & Grill Restaurant in Tilburg en Arnhem. Hier kunt u genieten van de meest uiteenlopende Japanse sushi en grill specialiteiten. Dit allemaal voor een vaste prijs.

Klik hier voor de website.

Matsuzaka

Matsuzaka is een bekend en geliefd sushi restaurant in Arnhem en omstreken. De goede kwaliteit van de dagverse gerechten en de uitstekende service kenmerken Matsuzaka. Sinds medio 2014 is er een nieuw interieur wat de totale beleving versterkt.

Klik hier voor de website.

Viswinkel.nl

Op uw online Viswinkel “Viswinkel.nl” kunt u online vis bestellen. Er is in totaal meer dan 200 verschillende producten. Het assortiment bestaat uit: verse vis, kant en klare visgerechten, gerookte vis, kaviaar, vis uit blik, vissalades & garnalen, diverse huisgemaakte visschotels, sushi, zuurwaren, sauzen, kruiden en marinades.

Klik hier voor de website.

Eten-bestellen

Een website met een handig overzicht voor eten bestellen. Selecteer op de gewenste stad en keuken en bestel de lekkerste gerechten snel en gemakkelijk.

Klik hier voor de website.

Evelieneet.nl

Op Evelieneet.nl schrijft Evelien reviews van producten uit de supermarkt. Daarnaast is ze op zoek naar de beste brownie, en ze probeert drie kilo af te vallen.

Klik hier voor de website.

Janedoe.nl

Recepten voor gezonde groene smoothies vind je op Janedoe.nl

Klik hier voor de website.

Geef jouw mening

Het e-mailadres wordt niet getoond. Bij de verplichte velden staat een *

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Sushitest.nl
iets