Home > Over Sushitest.nl

Over Sushitest.nl

Welkom op Sushitest.nl! Wij zijn een kleine groep grote liefhebbers van sushi. Op deze website plaatsen wij de zogenaamde Sushitest van sushi restaurants door heel Nederland. Met een blik scherper dan de scherpste wasabi testen wij tot er een ultieme top 10 van sushi restaurants staat.

Sushiliefhebbers
Onder betekenisvolle pseudoniemen als General Sushi, Sweet Bun en King Sushi schrijven wij dé Sushitest over restaurants die het aandurven getest te worden. Aan de hand van zeven cruciale factoren wordt het eten én het restaurant gewogen. Wie heeft de fijnste rijst, de meest tongstrelende plakjes sashimi of de meest creatieve presentatie? Wij geven nooit onze identiteit weg, zodat wij als mystery guest restaurants kunnen verrassen met de Sushitest.

AYCE versus à la carte
De meesten zijn bekend met het All You Can Eat (AYCE) concept. De meningen hierover binnen het testpanel is behoorlijk verdeeld. Waar de één op voorhand de vreetschuren weert, is de ander helemaal gek van het “onbeperkt eten”. Is het dan zo dat de relatief duurdere sushi restaurants waar je à la carte besteld ook persé beter? Één ding is zeker: deze tweestrijd onder de Sushitesters is bij lange na nog niet beslecht. Wij zijn dan ook benieuwd naar jouw mening over de twee verschillende type sushi restaurants.

Social Sushi
Uiteraard kan social media niet ontbreken. Sushitest.nl heeft een Facebook en Twitter kanaal in het leven geroepen. Wij zouden het leuk vinden wanneer je als mede liefhebber van sushi ons volgt en/of “liked”. Je ontvangt daarvoor geweldige deals met kortingen bij sushi restaurants en leest natuurlijk als eerste de nieuwste Sushitest. Wil je jouw mening over een Sushitest of sushi restaurant delen? Dan kan dit naast Facebook en Twitter ook via jouw eigen Google+ of Pinterest account.

Handigheidje
Even snel een goed sushi restaurant in de buurt vinden? Check dan ook Sushitest.nl op je telefoon. Onze website is namelijk helemaal responsive. Klinkt hip, is het ook best wel. Bezoek onze website en je vindt alles wat je ook op de desktop aan informatie vindt. Alleen dan aangepast aan het kleinere scherm op je smartphone. Het is compleet aangevuld met prijzen voor volwassenen en kinderen, openingstijden en adres. Zo hoef je nooit meer te zoeken naar het beste sushi restaurant in jouw omgeving!

Geef jouw mening

Het e-mailadres wordt niet getoond. Bij de verplichte velden staat een *

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Sushitest.nl
iets